Polijsten

Ga je regelmatig met je auto door de wasstraat of was je de auto met verkeerde producten dan zit je auto onder de krassen en swirls. Ook iets veelvoorkomends zoals een tak die langs de auto glijdt, kan al genoeg zijn om de opperlaag van je lak te beschadigen.

Polijsten

Ga je regelmatig met je auto door de wasstraat of was je de auto met verkeerde producten dan zit je auto onder de krassen en swirls. Ook iets veelvoorkomends zoals een tak die langs de auto glijdt, kan al genoeg zijn om de opperlaag van je lak te beschadigen. Doffe en verweerde lak, gebruikerskrassen en harsstippen op de lak. Dat kunnen allemaal ergernissen zijn, waar je op een bepaalde moment vanaf wilt. De meest gebruikelijke methoden om de lak weer in goede staat te krijgen is door machinaal te polijsten.

Onze pakketten

Op onze website hebben wij een overzicht gemaakt met onze prijzen en standaard pakketten waar je uit kunt kiezen. Deze vind je hier. Maar wil je niet voor een heel pakket betalen maar alleen voor een losse dienst? Dat kan ook bij ons. Heb je bijvoorbeeld enkele doffe plekken, ingedroogde vogelpoep of enkele krasjes in de lak en wil je alleen die plekken laten polijsten dan is dat mogelijk. Je kunt ook terecht voor losse leder behandelingen of bekleding reinigen. Wij bieden maatwerk. Wil je advies? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs op onze locatie voor een offerte op maat.

Wat is polijsten?

Er wordt tijdens het polijsten eigenlijk niets anders gedaan dan een heel dun laagje van de lak afschaven. Daardoor worden kleine krasjes en beschadigingen weg gehaald en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en krijgt de lak zijn glans weer terug. Bij diepere krassen volstaat het polijsten van de lak niet en zal er gebruik moeten worden gemaakt van een andere hersteltechniek. Wil je door ons je auto weer mooi laten glanzen, zullen we hem met liefde en plezier voor je polijsten.

Wij kunnen ook je koplampen polijsten. Koplampen kunnen dof worden. Dat ziet er niet mooi uit maar, nog veel belangrijker, de lichtopbrengst gaat achteruit. Bij een APK keuring kan een auto hierop afgekeurd worden. Wij herstellen de koplampen waardoor ze weer als nieuw eruit zien!

Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.