Velgen reparatie en richten

Bij het raken van een stoeprand kan een auto velg lelijk worden beschadigd, met name de randen van de velg. Door deze stoeprandschade ziet een auto velg er optisch niet meer mooi uit.

Velgen reparatie

Bij het raken van een stoeprand kan een auto velg lelijk worden beschadigd, met name de randen van de velg. Door deze stoeprandschade ziet een auto velg er optisch niet meer mooi uit. Ook weersinvloeden en strooizout in de winter kunnen veroorzakers zijn van beschadigingen aan velgen. Als de beschermde blank lak op een auto velg is beschadigd door stoeprandschade of steenslag, dan kan strooizout gaan reageren met het lichtmetaal van de auto velg. Dit is te herkennen aan grijswitte kruipsporen van corrosie onder de blanke lak. Wordt deze corrosie niet hersteld dan zal de corrosie vanonder de beschermende lak zich verder uitbreiden. In het ergste geval bladdert dan de beschermende coating af. Velg reparatie of je velgen laten herstellen is dus zeer belangrijk!

Kromme of gedeukte velgen richten

Bent je ergens overheen gereden en blijft je auto trillen? je velg is dan krom of gedeukt. Dit is meestal goed te repareren door het richten van je velg. Het is belangrijk dat je niet te lang door blijft rijden met kromme velgen. Hierbij kan onder andere de band beschadigd raken. je kunt de velg dan ook het beste zo snel mogelijk laten richten.

Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.