Reviews

Experiences from customers

Google Reviews

Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
17 entries.
Jos En Karin Jos En Karin from Geleen wrote on July 26, 2023 at 11:01 am
Beste car Barber, we zijn super tevreden met jullie werk aan het interieur van de bmw. Na de zomer laten we jullie ook de buitenzijde showroom klaar maken. Grt Jos en karin
Cor T Cor T from Heerlen wrote on June 21, 2023 at 1:39 pm
Heel hartelijk dank voor het mooie afgeleverde werk van het cabrio dak gewassen en impregneert, de hele buitenkant en de velgen prachtig gereinigd! Geweldig in mijn toestand om mijn auto op te halen en later op dezelfde dag weer te brengen: jullie zijn een heel fijn koppel met een goed team er bovenop!
Luc Castermans Luc Castermans from Sittard wrote on January 19, 2022 at 8:34 am
Nice work op een fijne plek met fijne mensen! Kwam voor iets kleins maar kom snel terug voor een uitgebreider pakket 🙂
Chrit Wouters Witte Broodje Geleen Chrit Wouters Witte Broodje Geleen from Schimmert wrote on November 9, 2021 at 5:33 pm
Vandaag mijn Mercedes voor de eerste keer bij de Car Barber gebracht, wat een vriendelijkheid, service en vakmanschap. Super vriendelijke eigenaresse met zeer goede uitleg, waar de liefde voor het vak vanaf straalt. Een geweldig eindresultaat. Jullie hebben er een klant bij.
Franc Bessems Franc Bessems from Voerendaal wrote on September 24, 2021 at 3:03 pm
Intussen jaartje verder en de camper opnieuw laten 'wassen, knippen' (nee geen watergolven). Ziet er weer stralend uit.
Peter Kurvers Peter Kurvers from Geulle wrote on April 1, 2021 at 5:27 pm
Gecombineerd met ‘n interieure- en externe uitgebreide poetsorder, tevens opgelopen krasschade door derden, laten repareren bij uw bedrijf. Chapeau voor gedane arbeid. Bedrijf is een absolute aanrader v.w.b. poets/reparatie aan uw auto. De prijs/ kwaliteit in verhouding tot het eindresultaat wordt volledig waargemaakt. Kom in de toekomst zeker terug en zal u diensten bij derden aanbevelen. Service, vakmanschap, vriendelijkheid, afspraak is afspraak, staat bij uw bedrijf werkelijk nog hoog in het vaandel. Ga zo door, succes ?? !
Arthur Haas Arthur Haas from Sittard wrote on February 16, 2021 at 6:48 pm
Vandaag binnen 2 weken al de 3e auto laten doen , waarvan 2 het meest complete pakket van binnen en buiten . Super tevreden , de auto's zijn weer als nieuw !!! Bedankt , en ik kom zeker terug !!
Franc Bessems Franc Bessems from Voerendaal wrote on October 22, 2020 at 12:44 pm
Een dik compliment voor Olesya, Yvette en Edgar, die onze camper een hele grote beurt hebben gegeven. Hij ziet er weer als nieuw uit. En dat voor een zes jaar oude camper die altijd buiten staat. Dan zijn de naden en aansluitingen, zeker die op het dak, kwetsbaar. Vol vertrouwen gaan we de komende winter weer in.
Rob Rob from Geleen wrote on September 9, 2020 at 9:18 am
Wat een service ?????? Zojuist bij Car Barber Geleen geweest. Even informeren wat te doen aan autoruiten die ik maar niet echt schoon krijg. Kom meteen binnenrijden en werd door vriendelijke eigenaresse tussendoor geholpen. Onder het genot van een drankje werden mijn autoruiten zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd binnen half uurtje. Ziet er echt top uit...binnenkort ook maar eens de handwasservice proberen.
Nick Stein Wonen Nick Stein Wonen from Geleen wrote on August 20, 2020 at 10:31 am
We hadden ons werkpaard langsgebracht, een Sprinter bus, voor een hele grote poetsbeurt want het was nodig. Perfect mooi gepoetst, van binnen en van buiten. Prachtig resultaat ! We zijn zeer tevreden en komen zeker terug.
Erik Heutmekers Erik Heutmekers from Einighausen wrote on July 16, 2020 at 1:27 pm
Prima service auto ziet er weer schitterend uit en ruikt ook nog lekker ook! CAR Barber bedankt en tot de volgende keer?
Derek Derek from Spaubeek wrote on June 4, 2020 at 12:36 pm
vriendelijk personeel, auto binnen, buiten, en onder motor cap prachtig schoon. Car barber bedankt, en tot een volgende keer.
Phiel Banens Phiel Banens from Schimmert wrote on May 16, 2020 at 10:12 pm
Vandaag mijn Fiat 500 cabrio laten schoonmaken. Het dak binnen was geel van roken. Na behandeling helemaal schoon. Interieur laten doen, ziet er uit als nieuw. Ik ben heel tevreden, goed werk, vriendelijke eigenaresse en prima prijs. Ik ga zeker nog een keer terug! Complimenten!!!
Mereyem Laghzaoui Mereyem Laghzaoui from Nieuwegein wrote on May 10, 2020 at 8:23 pm
Zeer tevreden met het eindresultaat. Goede service, vriendelijk eigenaresse en perfect werk geleverd! Zeker een aanrader en kom zeker terug!
Dean Dean from Geleen wrote on April 8, 2020 at 7:13 pm
Vandaag mijn kia optima afgeleverd. Ik had het showroom pakket gepakt met een extra stap polijsten. Ik ben echt waaanzinnig verrast op het resultaat! Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je vragen. Zeker een aanrader voor kleine en grote poetsbeurten. Ga zo door en tot de volgende keer!
Roberto Roberto from Hulsberg wrote on April 3, 2020 at 9:11 am
Steeds als k met mijn auto door de wasstraat ga erger k me aan de plekken wat de wasstraat niet mee pakt en de plekjes van kleine krasjes wat het veroorzaakt! K dacht de zomer komt er aan dus wil k dat mijn auto weer goed voor de dag komt, toen kwam k op Instagram car-Barber voorbij komen, K ben de site eens gaan bekijken en zag er professioneel uit hoe ze te werk gaan. En de optie’s wat ze je bieden om je auto te reinigen.gisteren ben k na de locatie toe gereden en werd hartelijk ontvangen door de eigenaresse! K had een aantal plekjes op mijn auto wat gepolijst moesten worden, de eigenaresse bekeek de auto nauwkeurig en besloot de hele auto te polijsten.k kan zeggen wat een geweldig eindresultaat ik ben echt een tevreden klant! En kan echt dit bedrijf aanraden geen twijfel over mogelijk! Nogmaals bedankt voor jullie inzet! CAR-Barber team!!
Pieter Frank Pieter Frank from Sittard wrote on April 2, 2020 at 7:12 am
Eerste ervaring met Car Barber: Afgelopen Woensdag mijn BMW Showroom klaar pakket laten uitvoeren door het team, resultaat is verbluffend..echt enorm goed gedaan, ik raad Car Barber dan ook zeer zeker aan, Vooralsnog enorm bedankt voor de prima service met een hoofletter S!

Facebook Reviews

  positive review  Zeer professioneel bedrijf. Je auto ziet er weer als nieuw uit na de poetsbeurt Je kunt/mag zelf aangeven wat je aan je auto wilt laten doen. Perfect ?? en goed advies

  Christina Mertens Avatar Christina Mertens
  April 28, 2022

  positive review  Zo net mijn auto opgehaald na een grondige schoonmaakbeurt, zowel van binnen als van buiten en wat ziet hij er weer stralend uit!! Heerlijk schoon en fris! Zo blij weer met mijn "nieuwe" auto!! Fijne en mooi zaak waar heel goed werk wordt verricht! Dank jullie wel!

  Lia Köpp-Bakker Avatar Lia Köpp-Bakker
  January 21, 2022

  positive review  Vandaag de auto gebracht om van binnen en buiten te wassen. Bij het ophalen zag de auto er weer heel goed uit, voel me weer een trotse autobezitter ??? thanks mensen van team carbarber

  Ralph Meuwissen Avatar Ralph Meuwissen
  November 9, 2021

  positive review  Hele goede service daarom 5 sterren.

  Davie Valberg Avatar Davie Valberg
  July 7, 2021

  positive review  Goeie servixe en goede uit leg en ze leggen de uit leg goed uit top team echt complementen ik raad jilie echt het het aan fijne avond tot maanndag

  Steven Lazdins Avatar Steven Lazdins
  July 3, 2021

  positive review  Afgelopen week mijn witte Volvo C30 bij Carbarber laten poetsen. Auto heeft nog nooit zo mooi geblonken. Zeer tevreden!

  Samantha Duijzings Avatar Samantha Duijzings
  November 6, 2020

  positive review  Zeer professioneel en vakkundig!

  Berzad Dervisbegovic Avatar Berzad Dervisbegovic
  October 23, 2020

  positive review  Helemaal happy met het mooi poetsen van mijn auto. Super werk geleverd. Toppie !!!

  Hub Schellekens Avatar Hub Schellekens
  May 14, 2020

  positive review  Omg?, Mijn auto blinkt als nieuw, thanks CarBarber.

  Shumi Hua Avatar Shumi Hua
  May 7, 2020

  positive review  mijn auto langs gebracht voor showroom pakket en 2staps polijsten. de auto is waanzinnig om te zien?. vriendelijk personeel en mooie schone ruimte! zeker aanbevolen! tot de volgende keer

  Dean Brouwers Avatar Dean Brouwers
  April 9, 2020

  positive review  Super werk geleverd en vakkundig

  Armand Kunkels Avatar Armand Kunkels
  September 10, 2019

  positive review  Ik ben zeer tevrede ik raad Car Barber zeker aan de auto lijkt net een diamant

  Rafael Tsatoerjan Avatar Rafael Tsatoerjan
  August 8, 2019

  positive review  Super service. Onder andere de haal en breng service is ideaal! Het was optimaal genieten toen onze auto terug was en er als nieuw uitzag.

  Demelza van Montfort Avatar Demelza van Montfort
  August 8, 2019
Make an appointment?

By filling in your details below you can easily make an appointment with us. Leave your email and phone number and we will call you asap to make an appointment.