Reviews

Ervaringen van klanten

Google Reviews

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
17 berichten.
Hans Engels Hans Engels uit Landgraaf heeft geschreven op maart 12, 2022 om 11:41 am
Deze review is uitgebreid. Voor wie liever de korte versie leest: Deze mensen leveren TOPKWALITEIT ! Enkele weken geleden heeft Car Barber het gehele interieur van onze BMW 118i High Executive (stoelen, achterbank, deurpanelen, stuur enz.) een uitgebreide leerbehandeling gegeven. Hierbij ging men zeer gedetailleerd en zorgzaam te werk. Ook achterkant van stoelen, cluster van raambekleding, binnenkant van opbergnetjes en stuurkolom bijvoorbeeld werden niet vergeten. Het resultaat is écht prachtig. Ik was van de kwaliteit van het geleverde werk meteen zó overtuigd, dat ik twee weken later de buitenkant heb laten polijsten en coaten. Je weet niet wat je ziet als je dan na 3 spannende dagen je auto terugkrijgt. Die glans is adembenemend. Het poetsen is na zo'n coatingbehandeling ook echt een stuk makkelijker. Je merkt goed dat vuil minder hecht aan de lak en na een regenbui glijdt het water er tijdens het rijden (bij zo'n 80+ km) gewoon vanaf en rijd je in principe weer met een glanzende auto. Fenomenaal. Mijn zoon was er eveneens van onder de indruk. Hij heeft vervolgens zijn 'kindje', een Porsche 911 uit 1976, die in een topconditie verkeert, laten polijsten en coaten en een volledige interieurbehandeling (incl. Lederbehandeling) laten doen. Hij kreeg gisteren zijn auto terug en ook deze zag er adembenemend uit. Je merkt aan alles dat deze dames (en heren) échte vakmensen zijn die met liefde en respect je auto behandelen. Ook voor het geven van adviezen is hun geen vraag teveel. Wij gaan hier zeker vaker terugkomen!
Luc Castermans Luc Castermans uit Sittard heeft geschreven op januari 19, 2022 om 8:34 am
Nice work op een fijne plek met fijne mensen! Kwam voor iets kleins maar kom snel terug voor een uitgebreider pakket 🙂
Chrit Wouters Witte Broodje Geleen Chrit Wouters Witte Broodje Geleen uit Schimmert heeft geschreven op november 9, 2021 om 5:33 pm
Vandaag mijn Mercedes voor de eerste keer bij de Car Barber gebracht, wat een vriendelijkheid, service en vakmanschap. Super vriendelijke eigenaresse met zeer goede uitleg, waar de liefde voor het vak vanaf straalt. Een geweldig eindresultaat. Jullie hebben er een klant bij.
Franc Bessems Franc Bessems uit Voerendaal heeft geschreven op september 24, 2021 om 3:03 pm
Intussen jaartje verder en de camper opnieuw laten 'wassen, knippen' (nee geen watergolven). Ziet er weer stralend uit.
Peter Kurvers Peter Kurvers uit Geulle heeft geschreven op april 1, 2021 om 5:27 pm
Gecombineerd met ‘n interieure- en externe uitgebreide poetsorder, tevens opgelopen krasschade door derden, laten repareren bij uw bedrijf. Chapeau voor gedane arbeid. Bedrijf is een absolute aanrader v.w.b. poets/reparatie aan uw auto. De prijs/ kwaliteit in verhouding tot het eindresultaat wordt volledig waargemaakt. Kom in de toekomst zeker terug en zal u diensten bij derden aanbevelen. Service, vakmanschap, vriendelijkheid, afspraak is afspraak, staat bij uw bedrijf werkelijk nog hoog in het vaandel. Ga zo door, succes 😉👍 !
Arthur Haas Arthur Haas uit Sittard heeft geschreven op februari 16, 2021 om 6:48 pm
Vandaag binnen 2 weken al de 3e auto laten doen , waarvan 2 het meest complete pakket van binnen en buiten . Super tevreden , de auto's zijn weer als nieuw !!! Bedankt , en ik kom zeker terug !!
Franc Bessems Franc Bessems uit Voerendaal heeft geschreven op oktober 22, 2020 om 12:44 pm
Een dik compliment voor Olesya, Yvette en Edgar, die onze camper een hele grote beurt hebben gegeven. Hij ziet er weer als nieuw uit. En dat voor een zes jaar oude camper die altijd buiten staat. Dan zijn de naden en aansluitingen, zeker die op het dak, kwetsbaar. Vol vertrouwen gaan we de komende winter weer in.
Rob Rob uit Geleen heeft geschreven op september 9, 2020 om 9:18 am
Wat een service ?????? Zojuist bij Car Barber Geleen geweest. Even informeren wat te doen aan autoruiten die ik maar niet echt schoon krijg. Kom meteen binnenrijden en werd door vriendelijke eigenaresse tussendoor geholpen. Onder het genot van een drankje werden mijn autoruiten zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd binnen half uurtje. Ziet er echt top uit...binnenkort ook maar eens de handwasservice proberen.
Nick Stein Wonen Nick Stein Wonen uit Geleen heeft geschreven op augustus 20, 2020 om 10:31 am
We hadden ons werkpaard langsgebracht, een Sprinter bus, voor een hele grote poetsbeurt want het was nodig. Perfect mooi gepoetst, van binnen en van buiten. Prachtig resultaat ! We zijn zeer tevreden en komen zeker terug.
Erik Heutmekers Erik Heutmekers uit Einighausen heeft geschreven op juli 16, 2020 om 1:27 pm
Prima service auto ziet er weer schitterend uit en ruikt ook nog lekker ook! CAR Barber bedankt en tot de volgende keer?
Derek Derek uit Spaubeek heeft geschreven op juni 4, 2020 om 12:36 pm
vriendelijk personeel, auto binnen, buiten, en onder motor cap prachtig schoon. Car barber bedankt, en tot een volgende keer.
Phiel Banens Phiel Banens uit Schimmert heeft geschreven op mei 16, 2020 om 10:12 pm
Vandaag mijn Fiat 500 cabrio laten schoonmaken. Het dak binnen was geel van roken. Na behandeling helemaal schoon. Interieur laten doen, ziet er uit als nieuw. Ik ben heel tevreden, goed werk, vriendelijke eigenaresse en prima prijs. Ik ga zeker nog een keer terug! Complimenten!!!
Mereyem Laghzaoui Mereyem Laghzaoui uit Nieuwegein heeft geschreven op mei 10, 2020 om 8:23 pm
Zeer tevreden met het eindresultaat. Goede service, vriendelijk eigenaresse en perfect werk geleverd! Zeker een aanrader en kom zeker terug!
Dean Dean uit Geleen heeft geschreven op april 8, 2020 om 7:13 pm
Vandaag mijn kia optima afgeleverd. Ik had het showroom pakket gepakt met een extra stap polijsten. Ik ben echt waaanzinnig verrast op het resultaat! Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je vragen. Zeker een aanrader voor kleine en grote poetsbeurten. Ga zo door en tot de volgende keer!
Roberto Roberto uit Hulsberg heeft geschreven op april 3, 2020 om 9:11 am
Steeds als k met mijn auto door de wasstraat ga erger k me aan de plekken wat de wasstraat niet mee pakt en de plekjes van kleine krasjes wat het veroorzaakt! K dacht de zomer komt er aan dus wil k dat mijn auto weer goed voor de dag komt, toen kwam k op Instagram car-Barber voorbij komen, K ben de site eens gaan bekijken en zag er professioneel uit hoe ze te werk gaan. En de optie’s wat ze je bieden om je auto te reinigen.gisteren ben k na de locatie toe gereden en werd hartelijk ontvangen door de eigenaresse! K had een aantal plekjes op mijn auto wat gepolijst moesten worden, de eigenaresse bekeek de auto nauwkeurig en besloot de hele auto te polijsten.k kan zeggen wat een geweldig eindresultaat ik ben echt een tevreden klant! En kan echt dit bedrijf aanraden geen twijfel over mogelijk! Nogmaals bedankt voor jullie inzet! CAR-Barber team!!
Pieter Frank Pieter Frank uit Sittard heeft geschreven op april 2, 2020 om 7:12 am
Eerste ervaring met Car Barber: Afgelopen Woensdag mijn BMW Showroom klaar pakket laten uitvoeren door het team, resultaat is verbluffend..echt enorm goed gedaan, ik raad Car Barber dan ook zeer zeker aan, Vooralsnog enorm bedankt voor de prima service met een hoofletter S!
Rademakers Rademakers heeft geschreven op januari 12, 2020 om 3:10 pm
Interieur laten reinigen. Was snel gebeurd en ben zeer tevreden. Mooie locatie

Facebook Reviews

    positive review  Zeer professioneel bedrijf. Je auto ziet er weer als nieuw uit na de poetsbeurt Je kunt/mag zelf aangeven wat je aan je auto wilt laten doen. Perfect 👍🏻 en goed advies

    Christina Mertens Avatar Christina Mertens
    april 28, 2022

    positive review  Zo net mijn auto opgehaald na een grondige schoonmaakbeurt, zowel van binnen als van buiten en wat ziet hij er weer stralend uit!! Heerlijk schoon en fris! Zo blij weer met mijn "nieuwe" auto!! Fijne en mooi zaak waar heel goed werk wordt verricht! Dank jullie wel!

    Lia Köpp-Bakker Avatar Lia Köpp-Bakker
    januari 21, 2022

    positive review  Vandaag de auto gebracht om van binnen en buiten te wassen. Bij het ophalen zag de auto er weer heel goed uit, voel me weer een trotse autobezitter 😁😁😁 thanks mensen van team carbarber

    Ralph Meuwissen Avatar Ralph Meuwissen
    november 9, 2021

    positive review  Hele goede service daarom 5 sterren.

    Davie Valberg Avatar Davie Valberg
    juli 7, 2021

    positive review  Goeie servixe en goede uit leg en ze leggen de uit leg goed uit top team echt complementen ik raad jilie echt het het aan fijne avond tot maanndag

    Steven Lazdins Avatar Steven Lazdins
    juli 3, 2021

    positive review  Afgelopen week mijn witte Volvo C30 bij Carbarber laten poetsen. Auto heeft nog nooit zo mooi geblonken. Zeer tevreden!

    Samantha Duijzings Avatar Samantha Duijzings
    november 6, 2020

    positive review  Zeer professioneel en vakkundig!

    Berzad Dervisbegovic Avatar Berzad Dervisbegovic
    oktober 23, 2020

    positive review  Helemaal happy met het mooi poetsen van mijn auto. Super werk geleverd. Toppie !!!

    Hub Schellekens Avatar Hub Schellekens
    mei 14, 2020

    positive review  Omg🤤, Mijn auto blinkt als nieuw, thanks CarBarber.

    Shumi Hua Avatar Shumi Hua
    mei 7, 2020

    positive review  mijn auto langs gebracht voor showroom pakket en 2staps polijsten. de auto is waanzinnig om te zien🤤. vriendelijk personeel en mooie schone ruimte! zeker aanbevolen! tot de volgende keer

    Dean Brouwers Avatar Dean Brouwers
    april 9, 2020

    positive review  Super werk geleverd en vakkundig

    Armand Kunkels Avatar Armand Kunkels
    september 10, 2019

    positive review  Ik ben zeer tevrede ik raad Car Barber zeker aan de auto lijkt net een diamant

    Rafael  Tsatoerjan Avatar Rafael Tsatoerjan
    augustus 8, 2019

    positive review  Super service. Onder andere de haal en breng service is ideaal! Het was optimaal genieten toen onze auto terug was en er als nieuw uitzag.

    Demelza van Montfort Avatar Demelza van Montfort
    augustus 8, 2019
Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.