Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief  Lees meer over ons:

  Wij zijn een gespecialiseerd en servicegericht car detailingbedrijf, expert in het schoonmaken en polijsten van auto’s en het aanbrengen van keramische coatings Bij Car Barber bent u aan het juiste adres voor de meest hoogstaande autoverzorging. Uw wagen wordt met precisie en vakmanschap onder handen genomen. U kunt uw bolide met een gerust hart achterlaten bij ons.

  We hebben reeds meerdere jaren ervaring in het behandelen van wagens. Met passie voor het vak scholen we ons regelmatig bij en blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën.
  Wij streven bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt – naar het hoogst haalbare resultaat.

  Je auto is bij ons in veilige handen: alle voertuigen staan in een ruimte met videobewaking, een hoogwaardig alarm en 24-uursbeveiliging met doormelding naar een meldkamer. Bij Car Barber vinden wij onze klanten belangrijk. Vooraf bekijken wij samen de auto. Vervolgens bespreken wij je wensen, het budget en de mogelijkheden. Op deze manier behalen wij samen met jou het maximale resultaat voor je auto. Wij heten je welkom bij Car Barber

  Afspraak maken?

  Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.