Wat we doen

Diverse diensten

Detailing interieur & exterieur

Kunt u ook zo genieten van een auto die nieuw is of er net als nieuw uit ziet? Wilt u uw auto doorverkopen en de waarde van uw auto verhogen? Wij reinigen uw auto tot in perfectie, zodat hij er weer uit ziet als nieuw.

Polijsten

Ga je regelmatig met je auto door de wasstraat of was je de auto met verkeerde producten dan zit je auto onder de krassen en swirls. Ook iets veelvoorkomends zoals een tak die langs de auto glijdt, kan al genoeg zijn om de opperlaag van je lak te beschadigen.

Windowtinting

Een strakke uitstraling én zonwering voor uw auto! Hoe fijn is dat? En er zijn nog véél meer voordelen. Lees hier meer...

KRYTEX™ Innovative coating

Car Barber is gecertificeerd partner van KRYTEX™ - Innovated coatings. Als we spreken over innovatie dan hebben we het over producten die nog nooit eerder bestonden.

Velgen reparatie en richten

Bij het raken van een stoeprand kan een auto velg lelijk worden beschadigd, met name de randen van de velg. Door deze stoeprandschade ziet een auto velg er optisch niet meer mooi uit.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is toepasbaar als er sprake is van een deuk in uw auto zonder lakschade. U bent bijvoorbeeld tegen een paaltje gereden en er zit een kleine deuk in uw voertuig.

Stof-, leer-, kunststofreparatie

Een sigarettenbrandplek op de zetel. Een beschadiging van het dashboard na een auto inbraak of door de installatie van een car kit, leren autostoelen beschadigd? Heeft u beschadigingen aan het lederen interieur van uw auto?

Cadeau kaart

Verras een vriend, vriendin of familielid met onze Car Barber cadeaukaart. Bepaal zelf de waarde.

Haal & Breng service

Geen tijd om zelf de auto te brengen en te halen of heb je liever niet dat iemand anders in jouw auto rijd? Bij Car Barber hebben wij verschillende oplossingen.

Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.