Detailing interieur & exterieur

Kunt u ook zo genieten van een auto die nieuw is of er net als nieuw uit ziet? Wilt u uw auto doorverkopen en de waarde van uw auto verhogen? Wij reinigen uw auto tot in perfectie, zodat hij er weer uit ziet als nieuw.

Interieur & Exterieur spik en span

Besteed je auto reinigen uit aan Car Barber. Waarom? Car Barber reinigt in detail. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Niet alleen de grote oppervlakte worden gereinigd, ook de kieren, hoekjes en naden worden door ons schoon gemaakt. Wij wassen uw auto volledig met de hand zonder krassen of swirls achter te laten. Afhankelijk van het gekozen interieur pakket kunnen wij het interieur van de auto tot in de detail reinigen.

Tarieven

Op onze website hebben wij een overzicht gemaakt met onze prijzen en standaard pakketten waar je uit kunt kiezen. Deze vind je hier. Maar wil je niet voor een heel pakket betalen maar alleen voor een losse dienst? Dat kan ook bij ons. Heb je bijvoorbeeld enkele doffe plekken, ingedroogde vogelpoep of enkele krasjes in de lak en wil je alleen die plekken laten polijsten dan is dat mogelijk. Je kunt ook terecht voor losse leder behandelingen of bekleding reinigen. Wij bieden maatwerk. Wil je advies? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs op onze locatie voor een offerte op maat.

Wasstraat of laten poetsen?

Grote kans dat je voor het gemak wel meer dan eens door de wasstraat bent gereden. Je bespaart tijd en hoeft zelf niet aan de slag. Maar let op; de resultaten zijn niet al te best… De grote borstels bereiken nooit alle kleine, lastige hoekjes en kiertjes. Daarnaast heb je grote kans op roestvorming na een bezoekje aan de wasstraat.

NADELEN CARWASH
In het geval van een nieuwe auto raden wij zeer af om de auto mechanisch te laten wassen in een wasstraat. De lak van een nieuwe auto heeft namelijk nog een half jaar nodig om volledig uit te harden. Hetzelfde geldt voor auto’s die opnieuw gespoten zijn (ook wanneer dit gedeeltelijk of lokaal gebeurd is): de lak lijkt voor het blote oog droog, maar moet in werkelijkheid nog enige tijd uitharden. Een ander nadeel van het gebruiken van de wasstraat of wasserette is dat een auto wasstraat-krasjes in de lak kan krijgen. Dit is vaak het geval bij wasboxen met borstels: de versleten haren die tegen je auto ronddraaien zorgen voor swirls: swirls zijn kleine ronde krassen in de autolak die er vrij lastig uit gaan.

Alleen een goede polijst behandeling of stevige wax-beurt zorgt ervoor dat deze swirls weer uit de autolak zullen verdwijnen.

Nadat wij je auto hebben gepoetst kunnen wij de lak beschermen. Denk hierbij aan een waxlaag, maar dat kan ook in een duurzame lakverzegeling/coating. Wij bieden 2 soorten lakbeschermingen.

Een unieke anti – corrosie – lakverzegeling ontwikkeld voor de fijnste finishes en bescherming op lak, aluminium, chroom, lichtmetaal en veel meer. Ontwikkelt voor de aerospace – industrie en geeft een ultieme glanzende finish welke in meerdere lagen beschermt tegen de elementen uit de omgeving. De eigenschap om te hechten op Nano –Niveau laat dit product unieke resultaten leveren als geen andere verzegeling. Beschermt je auto tot maar liefst 12 maanden.

Keramische Coatings – duurzame langdurige bescherming tegen de elementen. Heldere bescherming welke het oppervlak laat glanzen.
Hydro fobisch (waterafstotend) zelfreinigend effect doordat vervuiling wordt afgestoten van het oppervlak.
Flexibele structuur voorkomt krassen en hologrammen.
Anti-statische formule waardoor het oppervlak minder snel vuil wordt.
Beschermt de lak tegen UV straling, vloeibare vervuiling, insecten, vogelpoep en meer.
Beschermt tegen fading, verkleuring en corrosie.
Bestand tegen alle was –  chemicaliën, hogedruk reinigers en regen.
Beschermt de auto tot maar liefst 60 maanden.

Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.