KRYTEX™ Innovative coating

Car Barber is gecertificeerd partner van KRYTEX™ - Innovated coatings. Als we spreken over innovatie dan hebben we het over producten die nog nooit eerder bestonden.

 

 

Car Barber heeft de High-end keramische beschermende coatings van het merk KRYTEX™ geselecteerd voor uw auto. Car Barber is officieel gecertificeerd partner van KRYTEX™

Car Barber heeft de High-end keramische beschermende coatings van het merk KRYTEX™ geselecteerd voor uw auto.
Car Barber is officieel gecertificeerd partner van KRYTEX™

KRYTEX™ is op dit momenten een van de meest innovatieve keramische coatings op de markt. De coatings van KRYTEX™ bieden een zeer hoge kwaliteit van bescherming en een hoge duurzaamheid.

Ons team heeft een specifieke training afgerond om de technieken te leren voor het plaatsen van deze hoogwaardige coating.
Wij zijn trots om in de lijst te staan van geaccrediteerde KRYTEX™ partner.

De keramische bescherming zal dienen om uw voertuig te perfectioneren, waardoor het niveau van glans en intensiteit van de lak verder zal worden verbeterd en glad en zacht wordt, maar dat is niet alles! Het biedt een sterke beschermende laag op uw auto. Chemische vervuiling, straatvuil, uitwerpeselen en zure regen krijgen geen kans zich te hechten waardoor de auto makkelijk in onderhoud is.

Deze zelfde keramische laag heeft een hoge waterafstotende kracht, waardoor water beter kan stromen en zo voorkomt dat vuil en onzuiverheden op uw auto blijven zitten, waardoor het onderhoud van uw voertuig aanzienlijk wordt vergemakkelijkt.

KRYTEX™ keramische coating
– Verminderd het risico op beschadiging van de lak in autowasstraten die gebruik maken van chemische producten van lage kwaliteit en een lage mate van voorbereiding
– Bescherm de lak tegen dof worden en behoud de originele kleur
– Verkleint de kans op steenslag
– Verminderd het risico op corrosie vorming
– Verbeterd de glans, diepte en intensiteit van de lakkleur

Wij zijn in staat om u hetzelfde beschermingsniveau op alle oppervlakken te bieden! De carrosserie, maar ook de velgen, ramen, kunststof delen van het exterieur, maar ook het interieur zoals lederen stoelen, dashboard, navigatiescherm etc.

De volgende lagen kunnen geplaatst worden:
KRYTEX™ 7H+  (1 laag)
KRYTEX™ 9H+ Mega 8 (2 lagen)
KRYTEX™ 9H+ 9H+ Mega 8 (3 lagen)
KRYTEX™ 9H+ 9H+ 9H+ Mega 8 (4 lagen)
KRYTEX™ Mega 8 (geschikt voor ppf folie – 1 laag)

Kijk op onze tarieven pagina voor nog meer informatie


VERSCHILLEN TUSSEN KRYTEX KERAMISCHE COATING, GLASCOATING EN NANOCOATING
.
Ten eerste: alle coatings kunnen we in wezen bestempelen als keramische coatings. Maar het verschil zit ‘m in de chemische samenstelling.
Zo is glascoating gemaakt uit SiO2 of siliciumdioxide met als hoofdbestanddeel grove zandkorrels, net zoals bij de productie van glas. Vandaar dus de term ‘glascoating’.

Nu is het zo dat de hars rond deze deeltjes de zwakste schakel is. Glascoatings beschermen je autolak daardoor minder goed en lang. Daardoor zijn meerdere lagen glascoating aan te raden om de duurzaamheid van het product te verhogen. Glascoatings kleven als een sticker op je autolak. Meerdere stickers op elkaar vormen zo een beschermende schil voor je auto. Maar op lange termijn is deze schil er wel gevoelig voor dat de samenhang verdwijnt tussen de lagen of er verschijnen kleine scheurtjes in materialen.

De term ‘keramische coating’ verwijst doorgaans naar een coating die scheikundig gezien bestaat uit SiC of siliciumcarbide. Deze stof is om te beginnen al veel harder dan SiO2 (glascoating). Zo hard zelfs dat het wordt gebruikt als synthetische diamant bij industriële toepassingen. Een keramische coating van KRYTEX is geen sticker, maar gaat een diepe, moleculaire verbinding aan met je autolak. Deze laag verbindt zich dus letterlijk met de blanke laklaag van je wagen: coating en lak worden één met elkaar. Daardoor krijgt je wagen een bikkelharde beschermlaag die ook nog eens veel langer meegaat.

De Nanocoating is een van de meest effectieve anti-kleef coatings die er op de markt is maar ook een van de coatings met het minst duurzame en beschermde effect.
Door de vrijwel onzichtbare Top Coat aan te brengen op een object wordt het oppervlak van dit object spiegelglad.
Hierdoor is het voor vet, vuil, olie en andere stoffen vrijwel onmogelijk om zich te hechten.
Met andere woorden, het glijdt er gewoon af.

Deze coating werkt niet UV werend of  tegen oppervlakkige krassen en is binnen enkele wasbeurten alweer verdwenen.

Voor het beste resultaat en een langdurige bescherming adviseren wij dus een Keramische coating van KRYTEX omdat deze coating letterlijk tot de blanke lak doordringt en 1 wordt met de met de blanke lak laag en een langdurige en keiharde bescherming geeft.

 

Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.