Keramische coating - Glas coating

Bij Car Barber bieden wij keramische/glas coatings aan van FEYNLAB®, Brila en Koch. Je auto voorzien van een coating, is de beste bescherming die u uw auto kunt geven

Waarom een coating?

De belangrijkste voordelen op een rijtje: langdurig resultaat, tot wel 2(of meer) jaar. Minder onderhoud nodig. Minder gevoelig voor reinigingsmiddelen. Gladder resultaat. Beschermd tegen vogelpoep, strooizout, uv-straling en vliegroest. Behoudt langer de glans en de glans is dieper. Minder krasgevoelig. Werkt extra waterafstotend (hydrofobisch) en werkt vuilafstotend

Brila keramische coating

De premium coating van BRILA is één van de best geteste glascoatings uit Japan. Een coating dient als hardere en sterkere beschermlaag dan de standaard blanke lak van een auto. Momenteel is dit de beste soort bescherming die men kan hebben. Deze hoogste kwaliteit anorganische coating zal de auto langdurig beschermen. Na verschillende testen met een duur van meer dan 15 jaar, is BRILA gevorderd tot een van de meest premium coatings ter wereld. Ontwikkeld door Pan Surface C.o. Ltd. (fabrikant) in 1991.

VOORDELEN COATING

De laklaag van de auto is beschermd tegen externe factoren zoals chemische vervuiling, pekel, Uv-straling, vuil en water. Het schoonmaken van de auto is veel eenvoudiger, het vuil en water kan niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende werking biedt eveneens een bescherming tegen chemicaliën. Daarbij bent u beschermd tegen lichte krasvorming. Daar waar wax bescherming biedt voor een korter periode, biedt een coating een langdurige bescherming die tot wel 5 jaar stand kan houden!

EENVOUDIG EN MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN

Als uw voertuig beschermd is met een BRILA-coating, is deze zeer eenvoudig en snel te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met de apart verkrijgbare onderhoud set.

KWALITEIT GEGARANDEERD

De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om zo lang mogelijk van uw auto in showroomstaat te kunnen genieten.

De prijzen van onze coatings kunt u terugvinden op de volgende pagina: Tarieven
De prijzen zijn vanaf prijzen en inclusief 1 stap polijsten, grondig wassen en afwerken.

Feynlab keramische coatings

FEYNLAB  is een harde Keramische transparante coating die een permanente bescherming biedt aan alle lakken. Of het nu gaat om Auto lakken, Boten, Campers, Private Jets of zelfs Helikopters. FEYNLAB coatings onderscheiden zich van het huidige aanbod voor Detailers.

Wat maakt FEYNLAB zo anders?
Uniek zijn we in de regio met onze FEYNLAB behandelingen, FEYNLAB heeft een Keramische Coating op de markt gezet welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. De marktleider op het gebied van lak coatings biedt een verzegeling met een zelfreinigende werking welke door vele eigenaren van de meest exclusieve auto’s  ,boten ,motoren en campers over de gehele wereld zeer gewaardeerd wordt. Een FEYNLAB behandeling geeft een daadwerkelijk meetbare Keramische laag bovenop de laklaag , is extreem water en vuil afstotend en geeft een permanente bescherming die niet oplost met de tijd en resulteert in een diepe glans. Daarnaast biedt FEYNLAB een reeks unieke coatings die Self-HEAL Technologie bevatten, deze coating is in staat om volledig te herstellen van micro krasjes, marring, lichte swirl en kransvormig in de vorm van spinnenwebben, gewoon door zonlicht.

FEYNLAB is geen beschermende wax of lakverzegeling die afbreekt bij het wassen of aangetast kan worden door regen, strooizout of andere natuurlijke elementen. FEYNLAB hecht zich permanent aan de lak en geeft dus een definitieve bescherming die niet afneemt op oplost.

Een enkele laag FEYNLAB protection meet een dikte van 2 Microns. In vergelijking met andere beschermproducten is dat 100 keer dikker. Dit maakt het behandelde oppervlak volledig resistent tegen zuurhoudende elementen zoals vogelpoep, zure regen en andere schadelijke stoffen.

Wat zijn de voordelen van een FEYNLAB Keramische Coating?

FEYNLAB® voorziet het voertuig van een harde, Keramische  transparante laag die vele malen sterker is dan de originele laklaag, met een enorme kleurdiepte en glans.
FEYNLAB® is extreem water en vuil afstotend dit geeft na iedere wasbeurt een fantastisch resultaat
FEYNLAB® geeft een permanente bescherming tegen waskrasjes (swirls) en vuil wat zich aan de lak wil hechten zoals boomsappen en teer.
Tevens is de extreem harde Keramische beschermlaag in staat om lichte tot gemiddelde krassen te absorberen, waardoor de “als Nieuw” uitstraling velen malen langer behouden wordt

De prijzen van onze coatings kunt u terugvinden op de volgende pagina: Tarieven
De prijzen zijn vanaf prijzen en inclusief 1 stap polijsten, grondig wassen en afwerken. Omdat wij gaan voor het beste eindresultaat willen we de auto eerst graag in het echt beoordelen. Zodra wij de auto hebben gezien kunnen we bepalen of 1 stap polijsten voldoende is om de auto volledig klaar te maken voor het plaatsen van de coating of dat er een 2de of 3de stap nodig is om de lak weer in optimale staat te brengen.
Een coating behandeling duurt, afhankelijk van de gekozen coating, 1-3dagen.

Koch keramische coating

Koch Chemie Ceramic is een ceramische coating die een beschermend vest biedt voor oppervlakken. We noemen hem ook wel de paint bodyguard. Het doel van Koch Chemie met zijn ceramic coating was om een beschermende coating te creëren die het oppervlak optimaal beschermt tegen omgevingsinvloeden. Ceramic Allround C0.01 is precies dat. Een keramische coating die zelfs na het gebruik van zure of alkalische reinigingsmiddelen nog steeds een optimale, stabiele glans biedt. De hydrofobe en makkelijk te reinigen eigenschappen zorgen ervoor dat vuil minder snel hecht en het water er van af loopt.

Beschermt o.a. tegen:

Zuren (PH 5-12)
Alkalische reinigingsmiddelen
UV straling
Strooizout
Vogelpoep
(Vlieg)roest

Afspraak maken?

Door je gegevens hiernaast in te vullen kun je gemakkelijk een afspraak met ons maken. Laat je email en telefoonnummer achter en wij zullen je zsm op bellen om een afspraak te maken.